Sorgenfriskolans jubileumssite Sorgenfriskolan fyller 100 år!

Bidra

Var med och bidra till vårt firande genom att dela med dig av dina minnen från Sorgenfriskolan! Oavsett om du är en före detta elev, om du arbetat på skolan eller har en annan relation till vår historia, vill vi gärna ta vara på just din berättelse. Skriv ditt inlägg nedan!

  När du skickar in ditt formulär godkänner du också att vi publicerar din berättelse och/eller dina bilder. Tänk på att du måste ha rättigheterna till bilder du skickar in! Vi förbehåller oss rätten att avgöra vad som lämpar sig för publicering, samt att göra mindre förändringar, såsom att rätta till språkliga fel eller redigera så att texten passar med de andra på siten. Om du vill godkänna texten före publicering, ange det ovan tillsammans med en giltig mailadress.

  Behandling av personuppgifter

  Genom att skicka in ditt bidrag ovan godkänner du att Malmö stad att samlar in, lagrar, använder, publicerar och sprider (”behandlar”) personuppgifter om dig. De personuppgifter det avser är: namn och e-postadress.

  Malmö stad kommer att använda ditt bidrag för att dokumentera Sorgenfriskolans historia genom publicering på denna jubileumssida.

  Malmö stad kommer inte att behandla dina personuppgifter (som berörs av detta dokument) för några andra ändamål än enligt beskrivningen ovan.

  Du kan när som helst återkalla ditt samtycke, genom att kontakta de ansvariga för sidan (Martin Sand: martin.sand@malmo.se eller Devin Baaring, devin.baaring@malmo.se). Om du meddelar att du återkallar ditt samtycke kommer Malmö stad så snabbt som möjligt att radera och upphöra att behandla dina personuppgifter enligt detta dokument.

  Mer information om vår behandling av dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i anslutning till denna behandling finner du här.